Reise til Spania

En reise og ferieguide til Spania for alle som søker sol og varme

Reise Rundt

Spania har utrolig mange utenriks flyplasser, og forbindelser med resten av Europa er forbløffende. Det meste av landet er godt dekket av både buss og tog. På den annen side, hvis din tur til Spania er en del av en videre europeisk tur, kan det være lurt å kjøpe en Interrailbillett.

Bussene har en tendens til å være raskere enn tog, og vil også normalt ta deg nærmere reisemålene dine. Flesteparten av tog stasjonene er flere kilometer fra sentrum av byene de hører til, og du har ingen garanti at de har en forbindelse til videre reise med buss. Tog kan likevel være lurt å ta, på grunn av de billige tog prisene. Faktisk har Spania noen av de billigste prisene på togreiser i hele Europa.

Det å leie en bil i Spania vil aldri være din billigste valgmulighet, men det vil uten tvil være den mest beleilige. Hvis du vil utforske noen av Spain regioner som det er vanskeligere å komme seg til, som for eksempel Alpujarras, Rías Bajas eller regionen omkring Cadiz og Tarifa, vil leie av bil være ditt beste valg. Taxier er en god måte å komme seg rundt i alle Spanias sentrum, men også kan bli ganske kostbart. Drosjeholdeplasser er tallrike og du kan enkelt skaffe en taxi fra gaten.Siste Kommentarer - Reise

    • Hvis noen er interessert i tips og anbefalinger om de beste utestedene/nattklubbene i Barcelona, kan
    • Hei! Har tilbrakt flere måneder i Barcelona og jobber innenfor utelivet der. Kan spesielt anbefale u
    • Kjempebra nettside du har laget her!
    • Madrid ligger 667 meter over havet, og ikke 2200m :)