Reise til Spania

En reise og ferieguide til Spania for alle som søker sol og varme

Ferie i Thailand. Phuket, Pattaya.

Norske steder i Thailand.

Thailand er norges turistland nummer en, og noen av de som ferierer i smilets land ønsker også innimellom å oppsøke norske barer, restauranter eller hoteller. Nordmenn er jo et hjemmekjært folk, og det nyeste nummeret av VG eller Dagbladet er aldri å forakte. Kanskje en kjøttkakemiddag innimellom ris spisingen, eller en rekeaften i et trivelig norsk/skandinavisk samfunn også kan friste?

ferie i thailand

Besøk Thailand, smilets land!

Thailand er jo mye mere enn norske barer og restauranter, og vi skal her forsøke å komme med en veldig kjapp gjennomgang av de flotteste plassene i Thailand.
Phuket er jo Thailands svar på syden, i den utstrekning man kan kalle det det. Mye turister, strand og god underholdning for både mor, far og barn.
Bangkok er Thailands hovedstad, og en virkelig metropol. Om du liker et hektisk byliv, og store kontraster er det absolutt verdt å anbefale.
Pattaya er en annen turistplass som er populær, og stedet har i sitt mangfold underholdning for de fleste. Bare et steinkast unna finner man også rolige øyer, med flotte strender og billige bungalower.


Siste Kommentarer - Reise

    • Hvis noen er interessert i tips og anbefalinger om de beste utestedene/nattklubbene i Barcelona, kan
    • Hei! Har tilbrakt flere måneder i Barcelona og jobber innenfor utelivet der. Kan spesielt anbefale u
    • Kjempebra nettside du har laget her!
    • Madrid ligger 667 meter over havet, og ikke 2200m :)